Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


La Corda D'oro

2012.09.03

Hino Kahoko egy olyan speciális zeneiskolába jár, amelynek két tagozata van: a normál tagozat - ahol Hino másodéves diák - valamint a zenei tagozat, ahol az iskola elit zenei tehetségeit oktatják.

Hino egy reggel lélekszakadva rohan az órájára, amikor az iskolaudvaron belebotlik egy furcsa kis szárnyas lénybe, Lilibe. Lili nem más, mint az iskola tündére, aki igencsak megdöbbent, hogy a lány látja őt - mivel erre csak a kiválasztottak képesek. Hinonak még megijednie sincs ideje, mivel rohan, hogy ne késsen el az órájáról. Már el is felejtené a furcsa kis találkozást (maga is úgy hiszi, csupán hallucinált) amikor másnap az iskolai vezetés kihirdeti a híres zenei verseny jelöltjeit - és Hino a saját nevét véli hallani a résztvevők között.

A lány persze azon nyomban tisztázni akarja a félreértést - főleg, mivel életében nem játszott még semmilyen hangszeren -, amikor a kis tündér újra felbukkan, és a lány minden tiltakozása ellenére egy mágikus hegedűt ajándékoz neki. A hegedű aranyhúrjain az arra érdemesek akkor is tudnak játszani, ha csak érzik a zenét,  de játszani sosem tanultak rajta. Hino eleinte hallani sem akar az egészről, de aztán olyannyira fűti a vágy, hogy gyönyörű hangokat csaljon ki a hegedűből, hogy elfogadja a kínálkozó lehetőséget.

A kislány pedig hamarosan az iskola 5 legelitebb bishije között találja magát - a zenei verseny résztvevőjeként.

 

 

Forrás:

http://bishounen.animehq.hu/corda/cordamanga.html

 

 

 

Sajnos az első részét nem láttam mert a magyar feliratos rész nem volt fönt. Ezért az ismertetőt inkább innen másoltam.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.